UNDERSTANDING AND INHIBITION OF OXIDATIVE DETERIORATION IN NOVEL FOOD EMULSION SYSTEMS

Κωδ. Έργου: 63147400
Ημ. Έναρξης: 07.01.2005
Ημ. Λήξης: 06.01.2006
Ημ. Έγκρισης: 19.11.2004
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ
Χρηματοδότης: MARIE CURIE - ERG, E.C.
Προϋπολογισμός: 40.000,00 €
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΥ
Email: vasor@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ. ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ....
Go to Top