STUDY OF PRODUCTION AND SHELF LIFE OF HIGH PRESSURE COLD PASTEURIZED FRUIT PREPARATIONS

Κωδ. Έργου: 62259400
Ημ. Έναρξης: 01.07.2009
Ημ. Λήξης: 31.07.2012
Ημ. Έγκρισης: 03.07.2009
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ
Χρηματοδότης: AGRANA FRUIT CORPORATE
Προϋπολογισμός: 27.608,00 €
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΟΥΚΗΣ
Email: taoukis@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗ ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
Go to Top