STUDY OF PRODUCTION AND SHELF LIFE OF HIGH PRESSURE COLD PASTEURIZED FRUIT PREPARATIONS

Κωδ. Έργου: 62259400
Ημ. Έναρξης: 01.07.2009
Ημ. Λήξης: 31.07.2012
Ημ. Έγκρισης: 03.07.2009
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ
Χρηματοδότης: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, AGRANA FRUIT CORPORATE
Προϋπολογισμός: 27.608,00 €
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΟΥΚΗΣ
Email: taoukis@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗ ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.