FRIETS – SUSTAINABLE OPTIMIZATION OF THE VALUE CHAIN OF ADDED-VALUE FRESH AND DRIED BERRIES THROUGH THE INTEGRATION OF PRECISION AGRICULTURE MANAGEMENT STRATEGIES AND INNOVATIVE DEHYDRATION AND EDIBLE COATING



Κωδ. Έργου: 63238300
Ημ. Έναρξης: 01.06.2021
Ημ. Λήξης: 31.05.2025
Ημ. Έγκρισης: 23.12.2020
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΑΝΑΛ. ΣΧΕΔ. & ΑΝΑΠ. ΔΙΕΡ. ΣΥΣ.
Χρηματοδότης: HORIZON 2020-MSCA-RISE, E.C.
Προϋπολογισμός: 230.000,00 €
Α.Δ.Α.: Ω5ΒΓ46ΨΖΣ4-ΔΝ2
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΡΟΚΙΔΑ
Email: mkrok@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ FRIETS ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΜΟΥΡΩΝ (ΦΡΑΟΥΛΑ, ΣΜΕΟΥΡΟ ΚΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ) ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕ