Κωδ. Έργου: | 63189100 |
Ημ. Έναρξης: | 01.02.2012 |
Ημ. Λήξης: | 31.01.2015 |
Ημ. Έγκρισης: | 10.11.2011 |
Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
Τομέας: | ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ |
Χρηματοδότης: | FP7-COLLABORATIVE, E.C. |
Προϋπολογισμός: | 324.800,00 € |
Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΟΥΚΗΣ |
Email: | taoukis@chemeng.ntua.gr |
Περιγραφή: | ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SOPHY ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΕΝΑ ΙΣΤΙΑΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ DELI ΣΑΛΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡ |