SMAS : DEVELOPMENT AND APPLICATION OF A TTI BASED SAFETY MONITORING AND ASSURANCE SYSTEM FOR CHILLED MEAT PRODUCTS

Κωδ. Έργου: 63136600
Ημ. Έναρξης: 01.01.2003
Ημ. Λήξης: 31.12.2005
Ημ. Έγκρισης: 26.09.2002
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ
Χρηματοδότης: QUALITY OF LIFE AND MANAGEMENT OF LIVING RESOURCES, E.C.
Προϋπολογισμός: 1.416.772,00 €
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΟΥΚΗΣ
Email: taoukis@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ,ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΚΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΡΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ...