FRISBEE: FOOD REFRIGERATION INNOVATIONS FOR SAFETY,CONSUMER BENEFIT,ENVIRONMENTAL IMPACT AND ENERGY OPTIMIZATION ALONG COLD CHAIN IN EUROPE



Κωδ. Έργου: 63180900
Ημ. Έναρξης: 01.09.2010
Ημ. Λήξης: 31.08.2014
Ημ. Έγκρισης: 12.03.2010
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ
Χρηματοδότης: FP7-KBBE, E.C.
Προϋπολογισμός: 413.560,00 €
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΟΥΚΗΣ
Email: taoukis@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FRISBEE ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΨΥΞΗΣ,ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ,ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ,ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ,ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ.ΟΙ ΤΕΧΝ