Κωδ. Έργου: | 62110400 |
Ημ. Έναρξης: | 26.02.1999 |
Ημ. Λήξης: | 28.02.2000 |
Ημ. Έγκρισης: | 09.12.1999 |
Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
Τομέας: | ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ |
Χρηματοδότης: | ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΓΙΑΣ |
Προϋπολογισμός: | 2.424,07 € |
Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΙΑ |
Email: | tzia@chemeng.ntua.gr |
Περιγραφή: | ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ (HACCP) ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΔΩΔΙΜΩΝ ΕΛΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΙΩΝ & ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ |