Κωδ. Έργου: | 62245100 |
Ημ. Έναρξης: | 12.09.2008 |
Ημ. Λήξης: | 31.05.2009 |
Ημ. Έγκρισης: | 12.09.2008 |
Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
Τομέας: | ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ |
Χρηματοδότης: | ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ |
Προϋπολογισμός: | 5.474,00 € |
Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΙΑ |
Email: | tzia@chemeng.ntua.gr |
Περιγραφή: | ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ HACCP ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ |