| Κωδ. Έργου: | 98002400 |
| Ημ. Έναρξης: | 01.03.2022 |
| Ημ. Λήξης: | 07.10.2024 |
| Ημ. Έγκρισης: | 15.02.2022 |
| Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
| Τομέας: | ΑΝΑΛ. ΣΧΕΔ. & ΑΝΑΠ. ΔΙΕΡ. ΣΥΣ. |
| Χρηματοδότης: | ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΣΠΑ, PELOPAC ΑΒΕΕ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ |
| Προϋπολογισμός: | 124.000,00 € |
| Α.Δ.Α.: | ΨΩ5Δ46ΨΖΣ4-55Ζ |
| Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΡΟΚΙΔΑ |
| Email: | mkrok@chemeng.ntua.gr |
| Περιγραφή: | ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΩΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΕΛΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΠΥΛΩΝΕΣ: ΜΕΛΕΤΗ,ΣΧΕΔΙΑ |
