| Κωδ. Έργου: | 68146400 |
| Ημ. Έναρξης: | 26.02.2021 |
| Ημ. Λήξης: | 25.06.2023 |
| Ημ. Έγκρισης: | 26.02.2021 |
| Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
| Τομέας: | ΑΝΑΛ. ΣΧΕΔ. & ΑΝΑΠ. ΔΙΕΡ. ΣΥΣ. |
| Χρηματοδότης: | ΕΣΠΑ 2014-2020, ΥΠΕΘ/ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ |
| Προϋπολογισμός: | 399.774,00 € |
| Α.Δ.Α.: | 6Θ8Τ46ΨΖΣ4-ΙΧΡ |
| Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΡΟΚΙΔΑ |
| Email: | mkrok@chemeng.ntua.gr |
| Περιγραφή: | ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΜΠΙΦΤΕΚΙΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΤΟΥ. Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙ |
