FOODPRINT : DEVELOPMENT OF AN INTEGRATED STRATEGY FOR REDUCING THE CARBON FOOTPRINT IN THE FOOD INDUSTRY SECTOR

Κωδ. Έργου: 63204900
Ημ. Έναρξης: 01.09.2014
Ημ. Λήξης: 30.04.2018
Ημ. Έγκρισης: 09.05.2014
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Χρηματοδότης: LIFE ENVIRONMENT, E.C.
Προϋπολογισμός: 319.199,00 €
Α.Δ.Α.: 7ΣΤΔ46ΨΖΣ4-5Δ2
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΜΑΡΙΑ ΛΟΪΖΙΔΟΥ ΜΑΛΑΜΗ
Email: mloiz@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΝΘΡΑΚΑ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.....
Go to Top