SMAS : DEVELOPMENT AND APPLICATION OF A TTI BASED SAFETY MONITORING AND ASSURANCE SYSTEM FOR CHILLED MEAT PRODUCTS

Κωδ. Έργου: 63136600
Ημ. Έναρξης: 01.01.2003
Ημ. Λήξης: 31.12.2005
Ημ. Έγκρισης: 26.09.2002
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ
Χρηματοδότης: QUALITY OF LIFE AND MANAGEMENT OF LIVING RESOURCES, E.C.
Προϋπολογισμός: 1.416.772,00 €
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΟΥΚΗΣ
Email: taoukis@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ,ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΚΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΡΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ...
Go to Top