ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΕΚ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΛΕΓΧΟ) ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ «CΕ» ΣΕ ΔΥΟ (2) ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ (ΔΗΛΩΜΕΝΗΣ ΩΦΕΛΙΜΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 1400KW, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ), ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Κωδ. Έργου: 62419400
Ημ. Έναρξης: 06.11.2023
Ημ. Λήξης: 05.11.2024
Ημ. Έγκρισης: 01.11.2023
Σχολή: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Χρηματοδότης: PRO BOILERS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε
Προϋπολογισμός: 9.920,00 €
Α.Δ.Α.: 6ΨΛΕ46ΨΖΣ4-7ΘΨ
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΚΑΡΑΣ
Email: ekak@central.ntua.gr
Περιγραφή: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΥΟ (2) ΛΖΝ, ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ «CE», ΩΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Ζ: ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ) 2016/426, ΤΗΣ 9ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΚΑΥΣΗ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ. ΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ.
Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΤΜΟΚΙΝΗΤΗΡΩΝ & ΛΕΒΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΟ:
ΦΑΣΗ 1Η: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ «ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΥΠΟΥ «ΕΚ»,
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΥΠΟΥ «ΕΚ» ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ:
1. 'ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ.
2. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΤΟΠΙΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΟΥ «ΤΥΠΟΥ» ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.
ΦΑΣΗ 2Η: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ "CE". Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΕΒΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΕΚ
Go to Top