ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Α) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΚΑΙ Β) ΕΝΙΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚ

Κωδ. Έργου: 62419700
Ημ. Έναρξης: 27.12.2023
Ημ. Λήξης: 30.06.2026
Ημ. Έγκρισης: 10.11.2023
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΑΝΑΛ. ΣΧΕΔ. & ΑΝΑΠ. ΔΙΕΡ. ΣΥΣ.
Χρηματοδότης: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ
Προϋπολογισμός: 301.320,00 €
Α.Δ.Α.: 6ΡΒΩ46ΨΖΣ4-ΨΝΡ
Επ. Υπευθ.: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΟΣ
Email: isebos@mail.ntua.gr
Περιγραφή: ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ Α) ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:
•ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΡΥΠΩΝ: ΟΞΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΖΩΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΖΩΤΟΥ (ΝΟX , ΝΟ2), ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ (SO2), ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (CO), ‘OΖΟΝ (O3) , BTEX, ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ PM10 ΚΑΙ PM 2.5.•ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ (ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ.
Β) ΕΝΙΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΔΑΤΩΝ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΙΖΗΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΑΝΑ ΣΤΑΘΜΟ Η ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΑΘΜΩΝ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΠ ΑΕ. Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΗ.
Go to Top