| Κωδ. Έργου: | 98001400 |
| Ημ. Έναρξης: | 14.12.2020 |
| Ημ. Λήξης: | 15.07.2022 |
| Ημ. Έγκρισης: | 30.11.2020 |
| Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
| Τομέας: | ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ |
| Χρηματοδότης: | ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ |
| Προϋπολογισμός: | 3.472,00 € |
| Α.Δ.Α.: | ΩΦ4Κ46ΨΖΣ4-ΓΧΟ |
| Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΥ |
| Email: | vasor@chemeng.ntua.gr |
| Περιγραφή: | ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΩΝ/ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ |
