| Κωδ. Έργου: | 62334400 |
| Ημ. Έναρξης: | 01.09.2015 |
| Ημ. Λήξης: | 31.08.2023 |
| Ημ. Έγκρισης: | 22.07.2015 |
| Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
| Τομέας: | ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ |
| Χρηματοδότης: | ΠΛΑΙΣΙΟ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ |
| Προϋπολογισμός: | 123.000,00 € |
| Α.Δ.Α.: | ΒΧΩΠ46ΨΖΣ4-ΖΓΚ |
| Επ. Υπευθ.: | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΙΑ |
| Email: | tzia@chemeng.ntua.gr |
| Περιγραφή: | (ΕΔΕΙΛ 18/12/17 Δ.Σ.)Ο ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ. |
