FRISBEE: FOOD REFRIGERATION INNOVATIONS FOR SAFETY,CONSUMER BENEFIT,ENVIRONMENTAL IMPACT AND ENERGY OPTIMIZATION ALONG COLD CHAIN IN EUROPE



Κωδ. Έργου: 63180900
Ημ. Έναρξης: 01.09.2010
Ημ. Λήξης: 31.08.2014
Ημ. Έγκρισης: 12.03.2010
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ
Χρηματοδότης: FP7-KBBE, E.C.
Προϋπολογισμός: 413.560,00 €
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΟΥΚΗΣ
Email: taoukis@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FRISBEE ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΨΥΞΗΣ,ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ,ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ,ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ,ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ.ΟΙ ΤΕΧΝ
Go to Top