| Κωδ. Έργου: | 62215700 |
| Ημ. Έναρξης: | 03.07.2006 |
| Ημ. Λήξης: | 03.03.2007 |
| Ημ. Έγκρισης: | 20.10.2006 |
| Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
| Τομέας: | ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ |
| Χρηματοδότης: | ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ |
| Προϋπολογισμός: | 9.520,00 € |
| Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΙΑ |
| Email: | tzia@chemeng.ntua.gr |
| Περιγραφή: | ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΔΗΓΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΠ Ή ΜΕ ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΕΣΠ) Ή ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ (ΠΕΕ). |
