Κωδ. Έργου: | 62196400 |
Ημ. Έναρξης: | 01.05.2005 |
Ημ. Λήξης: | 31.07.2010 |
Ημ. Έγκρισης: | 14.09.2005 |
Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
Τομέας: | ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ |
Χρηματοδότης: | ΠΛΑΙΣΙΟ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΦΟΡΕΙΣ. |
Προϋπολογισμός: | 47.600,00 € |
Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΙΑ |
Email: | tzia@chemeng.ntua.gr |
Περιγραφή: | Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΣΥΣΤΗΜΑ HACCP), ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (SPC.) ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ........ |