Κωδ. Έργου: | 98001400 |
Ημ. Έναρξης: | 14.12.2020 |
Ημ. Λήξης: | 15.07.2022 |
Ημ. Έγκρισης: | 30.11.2020 |
Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
Τομέας: | ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ |
Χρηματοδότης: | ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ |
Προϋπολογισμός: | 3.472,00 € |
Α.Δ.Α.: | ΩΦ4Κ46ΨΖΣ4-ΓΧΟ |
Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΥ |
Email: | vasor@chemeng.ntua.gr |
Περιγραφή: | ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΩΝ/ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ |