ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΑΙΤΙΟΥ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ ΣΤΡΟΒΙΛΟΥ ΤΩΝ Υ/Τ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ MARAN VENTURE ΚΑΙ MARAN EXCELLENCE

Κωδ. Έργου: 62422700
Ημ. Έναρξης: 31.01.2024
Ημ. Λήξης: 31.01.2026
Ημ. Έγκρισης: 29.12.2023
Σχολή: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Χρηματοδότης: MARAN DRY MANAGEMENT INC
Προϋπολογισμός: 13.020,00 €
Α.Δ.Α.: 6Π3646ΨΖΣ4-01Κ
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ
Email: dx1961@central.ntua.gr
Περιγραφή: ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΥΣΗ ΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ ΣΤΡΟΒΙΛΟΥ Υ/Τ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ MARAN VENTURE AND MARAN EXCELLENCE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MARAN DRY. Η ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ» ΤΟΥ ΕΜΠ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
1. ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΟΙΑ (ΑΠΟ PMI, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ Κ.ΛΠ.).
2. ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ PMI ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PYTHIA ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.
3. ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ Υ/Τ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ.
4. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ PMI (ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΙΕΣΗΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ) ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΑΥΑΣΤΗ (SHOP TESTS).
5. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΟΤΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ «PYTHIA» ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΑΦΗ.
6. ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ SCRUBBER ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ PYTHIA.
Go to Top