Κωδ. Έργου: | 62212800 |
Ημ. Έναρξης: | 15.05.2006 |
Ημ. Λήξης: | 15.11.2009 |
Ημ. Έγκρισης: | 07.07.2006 |
Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
Τομέας: | ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ |
Χρηματοδότης: | FOOD & BEVERAGE INNOVATION PARTNERS |
Προϋπολογισμός: | 11.900,00 € |
Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΟΥΚΗΣ |
Email: | taoukis@chemeng.ntua.gr |
Περιγραφή: | ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ,ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ.... |