| Κωδ. Έργου: | 62255400 |
| Ημ. Έναρξης: | 10.04.2009 |
| Ημ. Λήξης: | 09.04.2020 |
| Ημ. Έγκρισης: | 09.04.2009 |
| Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
| Τομέας: | ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ |
| Χρηματοδότης: | ΠΛΑΙΣΙΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ |
| Προϋπολογισμός: | 119.000,00 € |
| Α.Δ.Α.: | - |
| Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΟΥΚΗΣ |
| Email: | taoukis@chemeng.ntua.gr |
| Περιγραφή: | (ΕΔΕΙΛ 18/12/17 Δ.Σ.)ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΤΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΥΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ |
