ΜΕΛΕΤΗ HACCP ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΡΥΛ

Κωδ. Έργου: 62209100
Ημ. Έναρξης: 01.04.2006
Ημ. Λήξης: 28.02.2007
Ημ. Έγκρισης: 12.04.2006
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ
Χρηματοδότης: ΒΙΟΡΥΛ ΑΕ
Προϋπολογισμός: 5.712,00 €
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΙΑ
Email: tzia@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ HACCP ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Go to Top